Actualizarea bazei de date afisata pe site-ul Baroului Maramures

A N U N T

Avand in vedere hotararile luate de Consiliul Baroului Maramures, in succesiune, in perioada 2007-2008, privind obligativitatea actualizarii bazei de date necesare a fi afisate pe site-ul Baroului Maramures, pentru a putea fi indeplinite conditiile prevazute de lege, respectiv lit. c a art. 53 din Legea 51/1995, republicata, care incumba consiliului obligatia de a “intocmi, modifica si da publicitatii tabloul anual al avocatilor, membri ai baroului”, prin prezenta, notific tuturor colegilor nostri sa se conformeze si sa comunice in modalitatea format electronic (email) sau prin fax, toate elementele necesare: sediu profesional principal, secundar, telefoane fixe si/sau mobile pentru fiecare membru, utilizate in interesul profesiei, adresa de web, unde exista, sau de email, pentru fiecare avocat.

Orice alte elemente suplimentare considerate a fi necesare si utile, urmeaza a le comunica in formatul de mai sus, pe urmatoarea adresa: Telefon fix (fax) 0262-218993- Anca Gherman sau Email: gherman_anca@yahoo.com, pentru a putea fi facute demersurile necesare in sensul de mai sus, prin contactarea administratorului site-ului si actualizarea bazei de date.

Precizam inca o data, ca dupa actualizarea bazei de date, asa cum s-a stabilit, toate notificarile si comunicarile, inclusiv convocari, urmeaza a fi facute prin afisare pe site sau prin comunicare la adresa de email.

Cu stima,
DECAN,
Av. Radu Stef
Copyright © 2007 Baroul Maramures. Toate drepturile rezervate.